A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Святкова екскурсія

Святкова екскурсія

19 грудня 2019 року 20 дітей пільгових категорій, у супроводі директора Центру надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради – М.Тронь та фахівця із соціальної роботи Центру – Н. Мороз, відвідали святковий концерт з нагоди Дня Святого Миколая, який відбувся у Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва.

09:48 21.12.2019

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У день річниці закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС  здобувачі освіти  Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.П.Кирпоноса вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.   Спільно з ліквідаторами аварії діти вшанували пам’ять полеглих та поклали квіти до пам’ятного знака.

15:41 13.12.2019

У  ВЕРТІЇВСЬКІЙ  ОТГ  ВІДКРИТО  ЦНАП

У ВЕРТІЇВСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИТО ЦНАП

12 грудня відбулося урочисте відкриття відділу «Центр надання адміністративних послуг» Вертіївської сільської ради, метою роботи якого є забезпечення  доступних та зручних умов отримання адміністративних послуг мешканцями ОТГ. 

13:55 13.12.2019

Тренінг для фахівців служби зайнятості

Тренінг для фахівців служби зайнятості

Новації у службі зайнятості – річ звична і систематична. Удосконалення проходить протягом усієї діяльності установи. Єдина технологія облслуговування населення, єдина інформаційна система, що працює у он-лайн режимі,  електронні сервіси: кабінет роботодавця та кабінет безробітного, онлайн-платформа з професійної орієнтації та розвитку кар'єри «Моя професія: консультаційна мережа», електронний запис на прийом до фахівця. І це далеко не повний перелік осучаснених послуг. З січня 2019 року Державна служба зайнятості впровадила  інститут кар'єрного радника.

10:15 13.12.2019

Допомагаємо старшокласникам визначитися.

Допомагаємо старшокласникам визначитися.

Як правильно вибрати собі професію? А чи варто здобувати саме її? Що треба врахувати зараз, аби бути успішним у майбутньому?  Ці та подібні питання фахівці Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості минулої п’ятниці допомагали вирішити старшокласникам міста та району,

10:01 13.12.2019

Шановні колеги,з Днем місцевого самоврядування!!!

Шановні колеги,з Днем місцевого самоврядування!!!

Шановні колеги! Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Бажаєю наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.

10:39 06.12.2019

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!!!

ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!!!

Сьогодні вітаю нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою

10:28 06.12.2019

Захід до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Захід до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради – Мороз Наталією Віталіївною  було проведено захід «Ми – проти насильства», з учнями 5-х класів Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ст.

17:08 04.12.2019

У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено  «майна» на 2,5 мільйони гривень

У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено «майна» на 2,5 мільйони гривень

Канал з транспортування та збуту оптових партій цигарок та алкогольного сурогату перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно з працівниками Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

09:25 04.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь