A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Щиро вітаю вас,  з Днем Державного Прапору та Днем Незалежності України!

Щиро вітаю вас, з Днем Державного Прапору та Днем Незалежності України!

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

14:26 23.08.2019

Рейд "Урок"

Рейд "Урок"

На території Вертіївської ОТГ розпочався перший етап проведення Всеукраїнського рейду «Урок», метою якого є виявлення дітей, які потенційно, без поважних причин, не готові до нового навчального року і можуть не прийти до школи, вжиття заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, а також притягнення до відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

14:16 23.08.2019

Привітання жителя села Вертіївка із 90-річчям

Привітання жителя села Вертіївка із 90-річчям

07.08.2019 року працівники Виконавчого комітету Вертіївської сільської ради привітали з 90-річним ювілеєм жителя села Вертіївки -  Зоценка Степана Ілліча та вручили йому пам’ятні подарунки.

16:00 07.08.2019

До уваги безробітних!

До уваги безробітних!

       Вам доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо Ви перебуваєте на обліку в центрі зайнятості, отримуєте допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працюєте, в тому числі виконуєте роботу, надаєте послуги за цивільно-правовими договорами, або продовжуєте займатись підприємницькою діяльністю, або ж подали до центру зайнятості недостовірні дані щодо останнього місця роботи чи неправдиві довідки про середню заробітну плату.

17:53 11.07.2019

З 1 липня пенсіонерам збільшили пенсії

З 1 липня пенсіонерам збільшили пенсії

Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму збільшення отримають  172,3 тис. пенсіонерів області, середній розмір підвищення складає 50,3 грн.

17:48 11.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь