A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Працюючим пенсіонерам перерахували пенсії з квітня

Автоматизованим способом з першого квітня цього року перерахунок пенсії проведений 10677 особам, 4448 особам збільшено загальний розмір пенсії.  Середній розмір підвищення в результаті перерахунку складає 104,76 грн.  Про це повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

15:13 12.04.2019

Субсидії у травні: умови призначення

?? Щороку у травні відбувається процес перепризначення субсидій на новий рік. Цьогоріч автоматичне перепризначення субсидій стосуватиметься трьох мільйонів домогосподарств. Решті потрібно буде оновити Заяву та Декларацію про доходи.

15:08 12.04.2019

Обери професію-обери майбутнє

     Другий рік поспіль триває реалізація профорієнтаційного проекту служби зайнятості "Обери професію-обери майбутнє" серед школярів Ніжинщини. Активно впроваджується він і у Вертіївській школі. 12 березня для дев"ятикласників фахівці Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості  провели День відкритих дверей. Школярі познайомилися із системою роботи служби зайнятості, її структурою, узнали багото нового про професії – «модні» і потрібні, високооплачувані і дефіцитні. Профдіагностичне тестування відкрило нові грані професійних інтересів та здібностей, над якими варто задуматися при виборі професії.

17:15 18.03.2019

"Масляна прийшла, весну принесла!"

У Вертіївській об'єднаній територіальній громаді відбулося теаралізоване дійство "Масляна прийшла, весну принесла!" , яке показав аматорський колектив "Любисток" Були запрошені "Троїсті музики", майстри декоративно-ужиткового мистецтва. Проводилися конкурси, розпродаж святкової лотереї.

16:35 11.03.2019

Святковий концерт до Дня 8 березня у селі Бобрик та селі Яблуневе

         Усе найпрекрасніше, що є у нашому житті – весна, кохання, радість, щастя – пов’язане з жінкою – берегинею роду людського. Неможливо описати словами роль, яку прекрасна половина людства  відіграє в житті родини і суспільства в цілому.

09:25 09.03.2019

8 березня уже настало у Малій Кошелівці

     8 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день жінок. У цей день заведено вітати своїх матерів, бабусь, сестер, доньок, подруг та колег на роботі. Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жинкі, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і не байдужих жіночих сердець. 

09:53 07.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь