A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Святковий концерт до Дня 8 березня у селі Бобрик та селі Яблуневе

Святковий концерт до Дня 8 березня у селі Бобрик та селі Яблуневе

         Усе найпрекрасніше, що є у нашому житті – весна, кохання, радість, щастя – пов’язане з жінкою – берегинею роду людського. Неможливо описати словами роль, яку прекрасна половина людства  відіграє в житті родини і суспільства в цілому.

09:25 09.03.2019

8 березня уже настало у Малій Кошелівці

8 березня уже настало у Малій Кошелівці

     8 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день жінок. У цей день заведено вітати своїх матерів, бабусь, сестер, доньок, подруг та колег на роботі. Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жинкі, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і не байдужих жіночих сердець. 

09:53 07.03.2019

Взаємодія у сфері торгівлі людьми

Взаємодія у сфері торгівлі людьми

Чернігівський громадський комітет захисту прав людини реалізує проект «Впровадження  Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми в громадах Чернігівської області», у рамках якого ініціював проведення робочої зустрічі Департаменту сім’ї, молоді та спорту, Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з педагогічними працівниками закладів освіти, спеціалістами та фахівцями Вертіївської сільської ради 20 лютого 2019 року.

09:24 21.02.2019

Герої  Небесної сотні

Герої  Небесної сотні

Герої  Небесної сотні – це українці,які загинули в м.Києві на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській.Це наші чоловіки і жінки,діти і батьки,сестри і брати,рідні і друзі, які загинули за честь, за волю,за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

13:32 20.02.2019

"Веркіївська сотня" у Києві.

"Веркіївська сотня" у Києві.

       2 та 3 лютого учасники гуртка "Веркіївська сотня" взяли участь у обласному історичному культурно-освітньому семінарі "Шлях перемог", який проходив у м.Київ.

14:07 14.02.2019

Інформаційний матеріал для внутрішньо переміщених осіб України

Інформаційний матеріал для внутрішньо переміщених осіб України

Повідомляємо, що Міністерством з тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України разом з  Програмою «Радник з питань ВПО» розроблено та надруковано інформаційні плакати за наступними темами:

11:21 14.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь