A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Фонд соціального страхування інформує

Від чого залежить розмір допомоги за лікарняними

Фонд соціального страхування України опікується 11 мільйонами працюючих українців, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках.

12:11:42 07.12.2022

ФССУ призначив 19,3 мільйона гривень страхових виплат постраждалим внаслідок бойових дій і сім'ям загиблих

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

14:09:31 22.11.2022

Фонд напряму нарахував евакуйованим працівникам 27 млн гривень допомог

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати державний страховий захист у повному обсязі для всіх українців – зокрема для тих працівників, чиї роботодавці не можуть дотриматись процедури нарахування лікарняних через бойові дії.

14:08:21 22.11.2022

Попри війну ФССУ продовжує фінансувати санаторно-курортне лікування для упередження ускладнень в осіб з інвалідністю

Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.

12:24:21 09.11.2022

4,4 тисячі працівників пройшли реабілітацію після важких хвороб за кошти ФССУ

За підсумками трьох кварталів цього року понад 4,4 тисячі українських працівників пройшли відновлювальне лікування після важких захворювань і травм за кошти Фонду соціального страхування України.

12:23:26 09.11.2022

Квитанції від ФССУ можуть надходити довше через перевантаження електромережі

Внаслідок стабілізаційних та екстрених відключень електроенергії друга та третя квитанції щодо стану прийняття поданих страхувальниками заяв-розрахунків можуть надходити пізніше, ніж зазвичай.

12:21:04 09.11.2022

Допомога по вагітності та пологах від ФССУ зросла до майже 50 000 гривень

Близько 80 тисяч українок звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами по вагітності та пологах з початку року. ФССУ продовжує фінансувати декретні допомоги попри умови воєнного стану, неможливість окремих роботодавців опрацювати е-лікарняні своїх працівниць і навіть в разі виїзду застрахованої особи за кордон.

08:52:49 10.10.2022

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З 01 жовтня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

08:51:24 10.10.2022

Працюючі українці мають право пройти реабілітацію після травм, отриманих внаслідок бойових дій, за кошти Фонду

Кожен працюючий українець має право на проходження після стаціонарного лікування оплачуваного курсу реабілітації після отриманих внаслідок бойовий дій травм за кошти Фонду соціального страхування України. Таке реабілітаційне лікування спрямоване на відновлення організму після завершення гострого періоду та часто дозволяє уникнути первинної інвалідності чи перешкодити подальшому погіршенню стану.

09:14:06 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь