A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

День захисту дітей у Вертіївській громаді

Дата: 02.06.2017 00:02
Кількість переглядів: 912

«Міжнародний день захисту дітей» — святкується щорічно 1 червня.

Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.Фото без опису

Відповідно до Женевської декларацією про права дітей, прийнятої в 1924 році, булла проголошена необхідність соціального захисту прав дитини. Декларація прав дитини булла прийнята 20 листопада 1959 і проголошувала рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого. Декларація закликає батьків, громадські організації, уряди визнати права дітей і сприяти їх здійсненню.

У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їхнього числа: конкурси, з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.

На території Вертіївської громади  відділом культури та туризму було організовано та проведено ряд культурно-розважальних  заходів  до Дня захисту дітей, які  відбулися 31 травня на  пришкільному оздоровчому таборі «Веселка». Учні Вертіївського філіалу Ніжинської  районної дитячої школи мистецтв з викладачем по вокалу Валентиною Миколаївною Панас підготували концерт «Світ очима дітей» в концерті взяли участь: Даніїл Малаш, Катерина Мартиненко, Анастасія Минько, Артем Даценко, Анастасія Андрієць, Аня Рибецька, Богдана Романько. Ведучими були Дмитро Рева та Аня Рибецька , а конкурсно-розважальну програму  «Корабель дитинства» професійно і надзвичайно цікаво провели гості свята: культорганізатори з Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва Тергуль Світлана  та  Яременко Олена.  По закінченню програми веселі аніматори розмальовували дітей «Аквагримом».

Спонсорську допомогу на проведення свята надав Юрій Володимирович Вилегжанін голова фермерського господарства «ПІВНІЧ АГРО»

 

Начальник відділу культури і туризму Вертіївської сільської ради

 Ярмоленко М. М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь