A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

За досвідом до Вертіївської об’єднаної територіальної громади

Дата: 14.11.2017 18:04
Кількість переглядів: 836

Секретар Вертіївської сільської ради  Ольга Устименко, начальник фінансово-бухгалтерського відділу - головний бухгалтер Оксана Суярко та начальник відділу ЖКГ, архітектури, містобудування та земельних відносин Олександр Бородавко відповідали на запитання керівного складу та депутатського корпусу Тупичівської ОТГ. Гостей цікавили питання організації роботи в громаді, штат виконавчого апарату, джерела надходжень до бюджету, робота комунальних підприємств, залучення інвестицій, послуги, що надаються в громаді, земельні питання, інформаційна політика, бюлетень громади та інше.

Зацікавилися депутати Тупичівської громади проектами, що вже зробили. Олександр Бородавко детально розповів про освітлення в селах Вертіївської громади, про капітальний та поточний ремонт доріг, про ремонти зроблені в закладах освіти.

Фото без опису

«У Вертіївській громаді я вже не вперше. Завжди дивувалася вашим розмахам і вже зробленому за роки перебування в громаді. Ми з депутатами приїхали щоб дізнатися про бюджет, проекти, роботу комунального підприємства, штат виконавчого апарату та інші важливі питання діяльності об’єднаної територіальної громади. Отримали повні, вичерпні відповіді на свої запитання. Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом!», - сказала наостанок голова Тупичівської ОТГ Лариса Шовкова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь