A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Як створити ЦНАП? Відповіді на всі запитання - у інтернет-посібнику

Дата: 23.06.2017 00:45
Кількість переглядів: 913

Практичні поради як створити Центр надання адміністративних послуг, планувальні і технічні рішення та інші питання, пов’язані зі створенням належних умов для надання громадянам якісних і доступних адміністративних, комунальних послуг – відповіді на все це тепер можна знайти у відповідному  інтернет-посібнику.

Про це стало відомо під час Координаційної зустрічі «Реформа місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні: успіхи та перспективи», що відбулася 20 червня в Києві під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка. 

Інформаційний матеріал по створенню ЦНАПів в Україні підготувала програма «U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» компонент №2. Посібником можуть скористатися не тільки об’єднані територіальні громади, а й інші громади – села, селища, міста, райони, області. Автори цього інформаційного матеріалу зазначають, що він з часом доповнюватиметься і розширюватиметься, в залежності від запиту з територій. Посібник опублікований на ресурсі «Децентралізація влади» і ознайомитися з ним можна  ТУТ Більше про ЦНАПи в ОТГ читайте ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь