A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника у Вертіївській громаді

Дата: 17.06.2017 00:46
Кількість переглядів: 737

У третю неділю червня своє професійне свято День медичного працівника відзначають медики. Напередодні професійного свята  відбулися урочистості  у приміщенні Вертіївської сільської ради. Присутні медичні працівники приймали сердечні вітання від голови сільської ради Ігора Мороза, який  у виступі подякував  за нелегку працю і побажав міцного здоров'я, терпіння, добробуту, злагоди в родинах.

Фото без опису

 

Нагородили грамотами за сумлінну працю в галузі охорони здоровя, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям громади Сардак С. М., Лоханько Н. П., Півень І. М., Крупельницьку С. В. та подяками Осташка В. І., Іваненко А. В., Доценко К В. По завершенню урочистостей відбувся святковий концерт.

Від виконавчого апарату та депутатського корпусу Вертіївської громади висловлюємо всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Бажаємо всім міцного здоров’я на довгі роки, родинного тепла і затишку, творчої наснаги та нових успіхів у благородній справі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь