A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ХІІІ позачергова сесія VII скликання Вертіївської сільської ради

Дата: 06.09.2016 09:51
Кількість переглядів: 918

Фото без опису

30 серпня 2016 року у актовій залі Вертіївської сільської ради знову зібралися депутати та працівники виконавчого апарату сільської ради на пленарне засідання. Це була VIII позачергова сесія сьомого скликання. Засідання розпочалося о 15.00 годині.

         Дана сесія була правомочною, адже з 22 депутатів Вертіївської сільської ради присутніми були 16 осіб.

         Потреба у скликанні VIII позачергової сесії виникла через необхідність прийняття рішень по ряду важливих питань об’єднаної громади. Зокрема, на розгляд сесії були винесені такі питання:                       

1.Про внесення змін  до рішення  2 сесії сільської ради 7 скликання  від 30.12.2015 року «Про сільський бюджет  на 2016 рік».

2. Про утворення тендерного комітету з публічних  закупівель   Вертіївської сільської ради та затвердження Положення про тендерний комітет та Порядку здійснення  допорогових закупівель товарів , робіт і послуг.

3.  Про внесення доповнення до  переліку об»єктів комунальної власності  сільської ради .

4. Про   створення  відділу освіти  виконавчого  комітету  сільської ради  та затвердження Положення  про відділ освіти .

 5. Про внесення  змін до  рішення 5 сесії сільської ради 7 скликання від 08.02.2016 року «Про затвердження структури  апарату  виконавчого  комітету  Вертіївської сільської ради  на 2016 рік».

6. Про   проведення  нормативно-грошової оцінки земель  населених пунктів  сільської ради : Вертіївка, Бобрик, Низи, Каблуки, Титівки, Халявки, Кардаші, Хомино, Яблуневе, Юність.

Затвердження Положення про  використання коштів що надходять у порядку відшкодування  втрат сільськогосподарського та лісогосподарського  виробництва  та переліку видатків.

Затвердження Плану використання коштів та переліку видатків , що здійснюються за рахунок  коштів .

7.  Про земельні питання.

8. Про затвердження  рішень виконавчого комітету сільської ради та розпоряджень сільського голови .     

9. Різні питання: депутатське звернення  Шломи О.В.

Фото без описуФото без опису

Заслухавши доповіді по кожному питанню та обговоривши їх, депутати проголосували за прийняття рішень по даних питаннях. Слід зазначити, що важливим було прийняття рішення про створення відділу освіти, адже це було необхідною умовою для якісного функціонування освітніх закладів нашої громади.    

         На завершення сесії сільський голова Мороз Ігор Григорович висловив вдячність учасникам пленарного засідання за плідну працю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь