A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Чарівне свято казки у ДНЗ «Колосок»

Дата: 20.12.2017 10:33
Кількість переглядів: 1015

День Святого Миколая вже давно став найочікуванішим і найулюбленішим святом малечі. Кожна дитина з нетерпінням очікує подарунків, а вихованці Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок» -  справжнього Миколая.

Фото без опису

Вихователі разом з дітьми розучили вірші, пісні, легенди про життя Святого Миколая, малювали «Подарунки від Миколая», робили колективну аплікацію «Чобіток мрій для Миколая», проводили дидактичні ігри «Різочка чи подарунок», «Що кому?». Вихованці середньої групи «Калинка» власноруч виготовили печиво «миколайчики» і пригостили ним своїх друзів та наставників.

19 грудня 2017 року відбулася розвага «Чарівні добрі вчинки для святого Миколая». На свято завітало багато гостей. Вихованці старшої групи підготували багато цікавих сюрпризів та концертну програму. У їх виконанні лунали пісні, вірші про святого Миколая. Завітали на свято казкова Зима, Янголята з Вітерцем, які освічували шлях святому. Найкращим дивом стала поява Миколая із санчатами повними гостинців для всіх вихованців закладу, придбаних за спонсорські кошти СТОВ «Дружба-Нова» (директор Ігор Макуха)  та сільської ради.

Є свято гарне в Україні –

Це свято казки чарівне,

Як Миколай в святій ряднині

Слухняним  ласощі дає.

Завідуюча ДНЗ «Колосок» Яна Проценко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь