A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Мобільний консультативний пункт у сфері земельних відносин відбувся у Вертіївській сільській раді

Дата: 20.09.2017 10:37
Кількість переглядів: 803

Хто здійснює контроль за використанням угідь щодо призначення, як бути з землями колективної власності, як відшкодовувати втрати при зміні цільового призначення, чи можливо повернути громадські пасовища біля села, – основні питання, що цікавили жителів Вертіївської громади під час проведення консультацій з питань захисту прав землевласників та землекористувачів. Така виїзна приймальня працювала 19 вересня у приміщенні Вертіївської сільської ради.

Фото без опису

Начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк повідомив, що такі мобільні пункти діють відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України. Мета їх діяльності - забезпечення захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу та проведення ефективної інформаційно-роз’яснювальної роботи з даної проблематики.

«У середині серпня у Чернігівській області розпочав свою роботу Антирейдерський аграрний штаб. За цей короткий термін вже надійшло три повідомлення про порушення прав землевласників та землекористувачів», - повідомив Олег Миколайович.

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації держаних реєстраторів Управління державної реєстрації Світлана Федчун розповіла про державний реєстр прав,чому важливо офіційно зареєструвати свої права на земельні ділянки та яким чином захистити порушені права споживача.

Олександр Старчал, начальник відділу правової інформації та консультації Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповів, яким пільговим категоріям (особи з особливими потребами, переселенці, учасники АТО та інші) можуть надати кваліфіковану допомогу у сфері земельних відносин.

Послухати консультантів прийшли спеціалісти відділу ЖКГ та містобудування Вертіївської сільської ради, агровиробники, представники громадськості та ті, чиї права було порушено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь