A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

1 – грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом та толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ

Дата: 01.12.2017 12:29
Кількість переглядів: 855

       Фото без опису

  Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається 1 грудня щорічно, починаючи з 1988 року. Головна мета цієї дати – звернути увагу суспільства на проблему поширення епідемії СНІДу, захистити підростаюче покоління від цієї загрози, та закликати до соціальної терпимості по відношенню до людей, які зіштовхнулися з цією страшною хворобою.

Фото без опису

          Відділ сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Вертіївської сільської ради не залишився осторонь. Фахівцем із соціальної роботи та спеціалістами відділу був проведений захід «Жити в світі в якому є СНІД» з учнями 9 класу Вертіївської ЗОШ. Дітям було надано інформацію щодо шляхів передачі ВІЛ-інфекції, засоби щодо профілактики ВІЛ та складено пам’ятку безпеки для учнів. Учням школи були роздані червоні стрічки – символи підтримки та співчуття тим, хто хворий на СНІД та інформаційно-просвітницькі буклети «ВІЛ/СНІД – це потрібно знати кожному!».

               З виконавчим апаратом Вертіївської сільської ради було проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду «Стосується тебе, стосується мене, стосується кожного» та прикріплені на одяг червоні стрічки.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь