A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулася ХІ сесія VII скликання об’єднаної територіальної громади Вертіївської сільської ради

Дата: 18.07.2016 12:31
Кількість переглядів: 946

         У четвер, 14 липня 2016 року о 15.00 у актовій залі Вертіївської сільської ради відбулося засідання одинадцятої (чергової) сесії об’єднаної територіальної громади Вертіївської сільської ради сьомого скликання під керівництвом сільського голови Мороза Ігора Григоровича. 

Фото без опису

         До сесійної зали прибули на пленарне засідання 16 депутатів (із 22). Також у роботі сесії взяли участь:  заступник сільського голови, Горобей Інна Миколаївна, староста села Мала Кошелівка, Мішура Сергій Миколайович та працівники виконавчого апарату сільської ради.

         Дане пленарне засідання пройшло по-новому. Перед початком сесії присутні депутати пройшли реєстрацію та отримали роздруківки порядку денного сесії та проекти рішень, що набагато спростило роботу засідання. Крім того, цього разу сесія розпочалася урочисто гімном України. Такі нововведення відразу налаштували всіх учасників засідання на робочий лад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       На порядок денний ХІ сесії VII скликання були винесені важливі питання. І у ході засідання по розглянутим питанням прийняли рішення, які є важливими як для громади в цілому, так і для сільської ради зокрема. Серед них: рішення про звіт, про виконання бюджету сільської ради за I півріччя 2016 року, уточнення вільних залишків, уточнення доходів;  про взяття на баланс сільської ради автомобільних шляхів в межах села Вертіївка; про затвердження місцевих податків і зборів на 2017 рік; про створення відділів при виконавчому комітеті сільської ради; про внесення змін до рішення п’ятої сесії сьомого скликання від 9 лютого 2016 року «Про затвердження структури та штатного розпису сільської ради на 2016 рік»; про затвердження Програми розвитку культури та Програми розвитку сім’ї, молоді та спорту на території Вертіївської ОТГ на друге півріччя 2016 року; про прийняття на баланс сільської ради районного військово-історичного музею ім..М.П.Кирпоноса;  про створення комунального закладу «Вертіївська сільська публічна бібліотека»; про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі; про надання згоди на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки; про припинення права користування земельними ділянками;  про надання згоди на розроблення документації із землеустрою на умові оренди; про надання дозволу на розробку проекту будівництва Центру Дозвілля та культурно-спортивного комплексу в с.Вертіївка; про надання дозволу на розробку проекту будівництва полігону твердих побутових відходів на землях Вертіївської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       На завершення сільський голова Мороз І.Г. висловив вдячність депутатам сільської ради та працівникам виконавчого апарату за роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь