A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Пам’яті В’ячеслава Чорновола

Дата: 26.12.2017 12:34
Кількість переглядів: 803

До 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола у Вертіївській  ЗОШ І-ІІІст. ім. М.П.Кирпоноса учні старших класів зустрілися з краєзнавцем та громадським діячем Миколою Черепом. Учні на чолі з учителем історії Миколою Дудченком підготували презентацію та розповідь про В’ячеслава Чорновола. Окрім того, переглянули відео про насичене подіями життя відомого політичного діяча України. Діти зізналися, що більшість з почутого нове для них і раніше вони таких фактів не знали. Та як зазначив Микола Череп: «Не варто соромитися, що ти чогось не знаєш, а треба соромитись того, що не хочеш дізнатися».Фото без опису

Так, для школярів події минулого століття - вже історія, яку вивчають в школі. Але знання того, що була людина, яка поклала все своє життя на здобуття справжньої, не фальшивої  незалежності рідної країни.

Микола Череп, як представник регіональної організації Народного Руху України відзначив пам’ятними монетами та грамотами учнів школи Максима Лопатюка, Віталія Андрійця, Яну Гавриленко та Сергія Грузда, а також  вчителя історії Миколу Дудченка, заступника директора школи з виховної роботи Валентину Носач та заступника директора з освітньо-культурної роботи районного військово-історичного музею ім.М.П.Кирпоноса Максима Вертюка.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь