Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

День боротьби зі СНІДом

Дата: 30.11.2016 12:53
Кількість переглядів: 882

Фото без опису

 

1 грудня – всесвітній день боротьби зі СНІДом.

    Одна з останніх епідемій нашої сучасності була прозвана чумою 20-го століття - синдром набутого імунного дефіциту, скорочено - СНІД.   На рахунку цієї хвороби вже безліч мільйонів людських життів, щорічно до їх числа додається ще і ще й цей рахунок вже давно не на нашу користь.

    Символ боротьби зі СНІДом - червона стрічка. Ця ідея належала американському художнику Франку в 1991 році.  Вона означає: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї». Проста стрічка порушила "обітницю мовчання" відносно епідемії.  Зараз люди добре обізнані про шляхи передачі, про засоби уникнення цієї хвороби, але статистика невтішна і кількість хворих дедалі росте.

 Пропонуємо долучитися до всеукраїнської акції «Червону стрічку носять небайдужі». Адже це символ  розуміння  й об'єднання зусиль людей, спрямованих на вирішення цієї проблеми. Прикріпивши стрічку до свого одягу, людина висловлює свою підтримку, співчуття і переживання тим, хто хворий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь