A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

"Веркіївська сотня" на "Форпост-Північ"

Дата: 13.11.2017 13:14
Кількість переглядів: 802

З 24 по 28 жовтня у місті Батурині Чернігівської області, проходив Всеукраїнський семінар-тренінг «Форпост-Північ», спрямований на збільшення чисельності молоді, яка готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України. У заході взяли участь понад сто дітей із різних областей України.

Фото без опису

Районний військово-історичний музей ім.М.П.Кирпоноса став співорганізатором заходу, а учасники військово-патріотичного гуртка "Веркіївська сотня" взяли участь у семінарі-тренінгу "Форпост-Північ".

Семінар-тренінг мав на меті ознайомити дітей та молодь з історією військового мистецтва і боротьбою українців в різні історичні періоди, сприйняти героїки України, навчити та сформувати навички у військовій справі, оволодіти основними принципами і навичками виживання в екстремальних умовах різного характеру.

Молодь отримала навички з володіння зброєю, медицини, саперної справи, тактики та інших дисциплін.

Для ідеологічної роботи з молоддю були запрошені: Герой України - Левко Лук'яненко, міський голова міста Конотоп - Артем Семеніхін, відомий історик, журналіст та продюсер - Ростислав Мартинюк, учасник АТО та громадський діяч - Володимир Брюховецький, лідер гурту «Тінь сонця» - Сергій Василюк, поет-бард і боєць «Правого сектору» - Олексій Бик та інші.

Максим Вертюк

заступник директора з культурно-освітньої роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь