A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Святкування Дня Незалежності України в селі Мала Кошелівка (Вертіївська ОТГ)

Дата: 28.08.2017 14:06
Кількість переглядів: 857

З нагоди 26-ої річниці Незалежності України у селі Мала Кошелівка було проведено ряд заходів.

Фото без опису

22 серпня у Малокошелівській філії Вертіївської СПБ відкрилася виставка «Усе, що є – дорога, явори, усе моє, все зветься Україна», організована бібліотекарем Наталією Третяк. До уваги відвідувачів – нові надходження: видання сучасних українських та зарубіжних авторів, твори художнього та публіцистичного жанрів різноманітної тематики, у тому числі про трагічні та героїчні події останніх років історії нашої країни. Прикрашають виставку власноручно виготовлені бібліотекарем вироби: вишиті бісером тризуб з написом «Слава Україні!», ікони та хрещаті рушники, які є невід’ємною частиною життєвого шляху нашого народу.

25 серпня, на запрошення старости села Сергія Мішури, до малокошелівців завітав дівочий аматорський колектив «Любисток» (художній керівник – Інна Малаш) із концертною програмою «З Україною в серці». Упродовж вечора звучали ліричні та жартівливі, сучасні та народні пісні, а також вітання та поезія у виконанні ведучих свята, Катерини Ярмоленко та Олександра Коромисела.

По закінченню концерту – святкова дискотека, яку провів спеціаліст відділу культури та туризму Вертіївської сільської ради Сергій Бесараб. У програмі – різноманітна популярна музика для слухачів усіх вікових категорій, від дітей до пенсіонерів.

Присутні на вечорі малокошелівці та гості села мали можливість відпочити від важких селянських буднів та відчути себе частиною великої родини, що зветься Україна.

 

Олена Радченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь