A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шановні працівники закладів освіти, ветерани педагогічної справи !

Дата: 30.09.2016 14:32
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти. Справедливо кажуть, що освіта – надія і опора держави. Доля держави великою мірою залежить від рівня загальної освіченості, громадської свідомості, культури кожної людини та суспільства загалом.

          Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя,  зусиллями  якого твориться майбутнє нашої громади та всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите підростаюче покоління пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Ваші серця завжди наповнені співчуттям і добротою. Цими чудовими якостями ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв'язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

          Шановні освітяни! Прийміть щиру вдячність за невтомну працю, за великий талант, за любов до дітей, за покликання сіяти мудрість  і знання, за добро і щедрість душі.

          Бажаємо, щоб вам завжди посміхалася доля, дарувала міцне здоров’я  і  довголіття, щоб у ваших родинах завжди  панували тепло, радість, затишок і достаток. Натхнення вам, дорогі педагоги, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь