A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

РІЗДВЯНА КОЛЯДА У ВЕРТІЇВЦІ

Дата: 11.01.2017 14:54
Кількість переглядів: 697

Одним з найбільш шанованих свят в Україні завжди було Різдво, яке має свої багатовікові традиції. І діти, і дорослі з нетерпінням чекають на це світле свято. У переддень Різдва 6 січня жителі села Вертіївки мали можливість побувати на справжньому Різдвяному вертепі. У стінах Вертіївської школи відбувся святковий концерт «Різдвяна коляда».

Фото без опису

У фойє школи пройшла виставка Вертіївської публічної бібліотеки «Зірка ясна засіяла, засіяли небеса» присвячена давнім традиціям святкування Різдва. Жителі мали змогу ознайомитися з новими виданнями, які сьогодні доступні в бібліотеці.

Фото без описуСвятковий настрій жителям села створювали улюблений всіма жителями громади аматорський колектив «Любисток», троїсті музики «Дуда з дуба», а також представили свої музичні номери учні школи та викладач по вокалу Валентина Панас

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПісля концерту всі бажаючі були запрошені на частування смачною кутею та долучилися до святкових розваг, які не дали замерзнути у справжній різдвяний мороз.Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До цікавих конкурсів були залучені усі бажаючі, що відвідали захід.   Та як би не було, Різдво – сімейне свято і після веселого гуляння кожен пішов до своєї домівки готувати кутю та інші традиційні свята, колядувати чи зустрічати колядників.

       Христос роджається! Славімо Його!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь