A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Зустріч голів об’єднаних територіальних громад у Вертіївській сільській раді

Дата: 19.08.2016 15:57
Кількість переглядів: 836

     У вівторок, 16 серпня 2016 року у Вертіївській сільській раді відбулася зустріч голів об’єднаних територіальних громад. Учасниками засідання були голови Вертіївської, Парафіївської, Макіївської, Кіптівської об’єднаних територіальних громад, а також майбутньої Батуринської громади. Організатором цієї зустрічі була Грозенко Ірина Вікторівна, виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Фото без опису

       Голови об’єднаних територіальних громад ділилися досвідом та обговорювали питання, які є актуальними на даний час для подальшого розвитку та діяльності громад. Мороз Ігор Григорович, голова Вертіївської об’єднаної територіальної громади, розповів про погоджені проекти Вертіївської сільської ради та подальшу роботу над ними, ділився досвідом з колегами, на що потрібно звертати увагу в даному питанні. Також обговорювали питання створення відділу освіти та створення первинної ланки медицини, які на даний час є дуже актуальними для Вертіївської об’єднаної територіальної громади. Крім того голови Вертіївської та Кіптівської об’єднаних громад розповідали про створення та діяльність комунальних підприємств. У ході обговорення питань учасники  засідання вирішили, що необхідно випускати інформаційні листівки, завдяки яким жителі громад завжди будуть в курсі розвитку та діяльності об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

       Узагальнюючи результати наради, присутні вирішили, що, попри складнощі та неврегульованість деяких аспектів механізму об’єднання територіальних громад, процес не стоїть на місці, а для подальшої кращої роботи необхідно такі зустрічі-засідання проводити щомісяця.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь