Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Розпочато оприлюднення детального плану території «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель державної влади та місцевого самоврядування в с. Вертіївка

Дата: 27.03.2018 12:04
Кількість переглядів: 957

Фото без опису

«Згідно «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських  інтересів  під  час  розроблення  проектів
містобудівної документації на місцевому рівні»,
затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011,

з 27 березня 2018 року розпочинається оприлюднення детального плану території «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель державної влади та місцевого самоврядування за рахунок земель комунальної власності, в межах Вертіївської сільської ради за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, с. Вертіївка, по вул. Миру, 143-Б» з метою розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

       Розробник: ТОВ «АСПО», Кваліфікаційний сертифікат архітектора          АА №001111 (м. Ніжин);

Замовник: Вертіївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області.

Підстава: Рішення Вертіївської сільської ради від 16 березня 2018 року «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території».

Проект детального плану розміщено у відділі житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування та земельних відносин Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області за адресою: вул. Миру, буд. 126, с. Вертіївка, Ніжинський район, Чернігівська обл. та на офіційному сайті Вертіївської сільської ради в розділі: Громадське обговорення.

Відповідальна особа: начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування та земельних відносин Вертіївської сільської ради – Бородавко О.П., тел. (04631) 90821.

13 квітня 2018 року об 11.00 в актовому залі Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області буде проведена презентація «Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель державної влади та місцевого самоврядування за рахунок земель комунальної власності, в межах Вертіївської сільської ради за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, с. Вертіївка, по вул. Миру, 143-Б».

       Пропозиції щодо розроблення детального плану території подаються до Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області (вул. Миру, буд. 126, с. Вертіївка, Ніжинський район, Чернігівська обл., загальний відділ організаційно–кадрової роботи, тел. (04631)68172) у термін до 13 квітня 2018 року.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь