A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Піснею, подарунками та настановчими словами проводжали призовників у Бобрицькому будинку культури

Дата: 13.04.2018 14:03
Кількість переглядів: 1010

У Бобрицькому будинку культури відбулися урочисті проводи двох призовників, які першими призвалися цієї весни до Збройних сил України. Це хлопці місцевих сіл: Тронь Дмитрій та Федоров Сергій. Захід розпочався з Гімну України.

Фото без опису

         Зі словами привітання до всіх присутніх звернувся сільський голова Ігор Мороз. Він висловив подяку батькам призовників за виховання справжніх чоловіків, патріотів рідної України, а хлопцям побажав міцного здоров’я, успіхів, витримки на службі, та щоб змужнілими й здоровими повернулися додому, де на них завжди чекають і люблять. Не забув сільський голова і про матеріальне заохочення для призовників: - по 1000 гривень та вручив наручні годинники хлопцям на згадку.

Запрошений на урочистий захід отець Олег настоятель церкви Казанської Божої Матері благословив призовників на новий і дуже непростий етап їхнього життя та подарував іконки-обереги.

Для призовників, рідних та гостей лунали пісні та щирі, добрі слова від учасників колективу “Любисток”. Відцихдівчат, як завждий шлостільки доброзичливості, тепла та посмішок, що проводи перетворились на вечір відпочинку й затишку.

В кінці вечора не здержала своїх ємоцій Андрушко Любов Борисівна - односельчанка, колишній вчитель, яка дала хлопцям настанову:- гіднослужититак, як їїсин,учасникбойовихдійАндрушкоОлександр,а головне,щобне забувалителефонуватисвоїмматерям.

 

Зав ВОБ Тетяна Данилевська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь