A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Надбання та пріоритети бібліотек громади обговорили на семінарі бібліотекарів у Вертіївській сільській публічній бібліотеці.

Дата: 02.05.2018 22:45
Кількість переглядів: 817

Семінар бібліотекарів Вертіївської громади відбувся 26 квітня на базі Вертіївської сільської публічної бібліотеки.

Фото без опису

Оксана Шарова та Валентина Федько представили добірку періодичних видань, що надходять до бібліотеки за кошти Вертіївської ОТГ. Цього року періодичних видань 20. На передплату періодики громадою виділено 7 тис. грн на рік, а видання надходять до всіх філій бібліотеки в громаді.

Співпраця з сільськими авторами - один з напрямків роботи  бібліотекарів Вертіївської сільської публічної бібліотеки. Яна Соколова розповіла про вертіївчан, що пишуть твори у різних літературних жанрах, про роботу з обдарованими дітьми та їх участь у літературних конкурсах. Авторка ліричних творів – Зоценко Марія Семенівна розповіла як почала писати вірші та прочитала свої твори.

         Галина Остапенко, бібліотекар Бобрицької філії ВСПБ, розповіла про краєзнавчу роботу та зібрані нею свідчення старожилів. Світлана Бесараб, бібліотекар Яблунівської філії ВСПБ повідомила про традиційні та не традиційні форми роботи з користувачами, про клуби за інтересами, що діють при бібліотеці. Наталія Третяк, бібліотекар Малокошелівської філії ВСПБ презентувала вироби членів клубу за інтересами «Наші працьовиті руки» та розповіла про заходи організовані спільно з завідуючою Малокошелівським сільським клубом Анжелікою Онасенко.

На майбутнє працівники бібліотеки планують комп’ютеризацію та підключення до Всесвітньої мережі Інтернет, ремонт приміщення бібліотек та роботу по залученню широкої аудиторії читачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь