A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

СУБОТНИК У МАЛІЙ КОШЕЛІВЦІ

Дата: 07.05.2018 15:17
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Важливою складовою добробуту Вертіївської об'єднаної громади є благоустрій її території, тому особливе занепокоєння викликає існування стихійних сміттєзвалищ поблизу населених пунктів, що негативно впливає на екологічний стан та естетичний вигляд довкілля.

З метою вирішення даної проблеми, 5 травня на боротьбу із смітниками в урочищі «Осичняк», що на околиці села Мала Кошелівка, вийшли представники виконавчого апарату сільської ради, очолювані старостою села Сергієм Мішурою, соціальні робітники, водії ПСО, працівники ФАПу, поштового відділення та добровільні помічники з числа жителів села.

У ході суботника малокошелівські пожежники надали присутнім поради щодо запобігання виникнення лісових пожеж у спекотний період, наголосивши на тому, яку шкоду природі та небезпеку людям несуть випалювання сухої трави, викинуті недопалки та спалювання побутового сміття. На завершення провели практичне заняття по правилам боротьби із вогнем, продемонструвавши можливості автомобіля місцевої ПСО.

Таким чином, ще один крок до вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ було зроблено, але треба відмітити, що позбутись смітників можна лише при свідомій позиції людей: якщо вони не перестануть вивозити непотріб у невідведені для того місця – то ніякі суботники, скільки б їх не було, не допоможуть.  

Олена Радченко

Фото автора



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь