A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Робочий візит народного депутата Олександра Кодоли до Вертіївської громади

Дата: 15.05.2018 15:42
Кількість переглядів: 846

Голова Вертіївської громади Ігор Мороз, народний депутат Верховної ради України Олександр Кодола та голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин 14 травня оглянули об’єкти придбані за сприянням народного депутата.  Олександр Кодола оглянув ремонт першого поверху закладу загальної середньої освіти, оснащені комп’ютерною технікою класи. Саме на 9 проекторів та їх комплектуюче було виділено 100 тис. грн. з фонду соціально-економічного розвитку.

Фото без опису

Народний депутат зустрівся з педагогічним колективом Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.. М. П. Кирпоноса, розповів про враження від закладу, ознайомив з напрямками своєї діяльності та пріоритетами на майбутнє.

Під час зустрічі з працівниками виконавчого апарату та депутатами сільської ради обговорили проблемні питання у житті громади та визначили алгоритм спільних дій у  їх вирішенні.

У рамках робочого візиту відвідали приміщення, що ремонтують для пожежного депо, оглянули  автобус, який планують залучити до підвозу школярів.

У приміщенні комунального підприємства «Культурно спортивний комплекс» народний депутат зацікавився роботою секції боксу та вільної боротьби. Подивився спортивний інвентар та пообіцяв сприяти у виділенні коштів для оснащення комплексу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь