A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Асоціація органів місцевого самоврядування, робота з інвесторами та головні об’єкти Корюківської ОТГ в комунальній галузі розглядали на семінарі голів ОТГ

Дата: 21.05.2018 17:27
Кількість переглядів: 827

У Бречі, що в Корюківській громаді 18-19 травня проходив семінар «Реформа децентралізації: вектор розвитку – Європа», який організував Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою". На навчання зібралися голови об'єднаних територіальних громад Чернігівської області. Ігор Мороз – серед них.

Фото без опису

Про асоціації органів місцевого самоврядування, як інструмент зміцнення держави, розповів Ігор Абрам’юк, директор з питань розвитку Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Про досвід UkraineInvest у роботі з інвесторами та роль ОТГ щодо залучення прямих іноземних інвестицій розповідають Віталій Стасюк та Ольга Сивак, представники UkraineInvest.

Другий день був присвячений спілкуванню з топ-експертом Ярославом Петраком- генеральним директором директорату з питань стратегічного планування та євроінтеграції Міністерства культури України.
Обговорили концепцію децентралізації в культурі та її основні етапи. Голови громад ознайомились з результатами інфраструктурних вкладень Корюківської ОТГ в комунальну галузь та проектами розвитку освітньої сфери громади - відвідали школу №4, де оглянули клас інклюзивної освіти, новітній спортивний майданчик.

За інформацією
Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь