A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Представники об’єднаних територіальних громад навчалися писати проекти для отримання донорських коштів

Дата: 21.05.2018 22:59
Кількість переглядів: 1123

У залі засідань Ніжинської районної державної адміністрації 18 травня відбувся тренінг для представників об’єднаних територіальних громад області, організований благодійним фондом «Успішна громада» за підтримки народного депутата України Олександра Кодоли.

Учасниками тренінгу були представники Лосинівської, Носівської, Варвинської, Мринської, Макіївської ОТГ. Вертіївську громаду представляли заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Костюк, начальник відділу освіти Людмила Савченко та головний спеціаліст відділу ЖКГ, архітектури та містобудування Сергій Савченко.

Тренер - головний спеціаліст відділу Чернігівського обласного молодіжного центру Надія Кривопаленко провела навчання з написання проектів для отримання донорських коштів. Учасники дізнались про те, як працює система залучення коштів, які є джерела фінансування та інструменти фандрейзингу, про загальні характеристики міжнародної технічної допомоги та методичні підходи до здобуття грантів, а також про особливості роботи зі спонсорами, донорами, грантодавцями, меценатами та благодійниками.

 

За інформацією Ніжинської РДА

Фото Олександра Василенка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь