A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Як скоро у Вертіївці запрацює "сільський нотаріат"?

Дата: 12.07.2018 20:48
Кількість переглядів: 859

Нещодавно фахівці відділу з питань нотаріату Оксана Железняк та Олег Юрченко разом з приватним нотаріусом Чернігівського міського нотаріального округу Тетяною Борисовою провели робочу зустріч з керівництвом Вертіївської сільської ради, що в Ніжинському районі. Йшла мова про забезпечення можливості виникнення «сільського нотаріату» в органах місцевого самоврядування області.

Фото без опису

Під час зустрічі були обговорені ті перспективи та можливості, що надасть «сільський нотаріат» жителям громади, зокрема, доступність послуг по оформленню спадкових прав. Для цього громада має створити робоче місце для посадової особи та забезпечити відповідні технічні вимоги, встановлені законом.

Фото без опису

Не менш важливими є вимоги до кандидатів, які забажають брати участь у стажуванні з питань оформлення спадкових справ, та подальше проходження ними цього практичного етапу в державній нотаріальній конторі або у приватного нотаріуса.

Фото без опису

Представники громади визнають важливість для населення такої доступної послуги і найближчим часом будуть заохочувати кандидатів пройти стажування, скласти іспит і вже згодом прийти на посаду у сільську раду.

За інформацією  Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь