A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Передачау агролісу до комунальної власності ОТГ обговорили на засіданні регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад

Дата: 27.07.2018 15:52
Кількість переглядів: 876

Питання передачі районних дочірніх підприємств комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради до комунальної власності міських, селищних та сільських рад об'єднаних територіальних громад Чернігівської області обговорювали у Кіптівській ОТГ.

Фото без опису

Фахівці лісової і земельної галузей обговорили «дорожню карту»  передачі районних дочірніх підприємств КП «Чернігівоблагроліс» із комунальної власності області до комунальної власності ОТГ

Свої міркування та аргументи з проблеми передачі висловили очільники територіальних громад краю. Голова Вертіївської сільської ради Ігор Мороз отримав необхідну інформацію щодо вирішення питання.

Учасники розширеного засідання ухвалили Положення про порядок передачі у комунальну власність міських, селищних та сільських рад об'єднаних територіальних громад Чернігівської області районних дочірніх підприємств КП «Чернігівоблагроліс» та подали документ на обговорення відповідної робочої групи обласного представницького органу Чернігівщини.



За інформацією відділу інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь