A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Світлини з життя Вертіївської громади увійшли до фотовиставки «Громади Чернігівщини у фокусі»

Дата: 01.08.2018 14:31
Кількість переглядів: 1064

Відкрили фотовиставку «Громади Чернігівщини у фокусі» 31 липня у Чернігівському Центрі розвитку місцевого самоврядування створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

 «Написати разом історію об’єднаних територіальних громад Чернігівщини, зберегти мить у фотографіях», - пояснила мету виставки Ірина Кудрик, директор Чернігівського ЦРМС.

Всього було отримано 254 фотографії від 17 громад. З них були відібрані ті, які найбільше яскраво передають зміни у громадах або ілюструють життя їх мешканців. Кожна з громад мала чим похвалитися. На цих фотографіях можна побачити і нові об'єкти інфраструктури, які постали після реформи децентралізації, і кадри з місцевих свят, та інші родзинки, які роблять кожен населений пункт унікальним.

Серед фотографій виставки – вертіївське озеро «Рокита», заняття з боксу у «Культурно-спортивному комплексі», будівля Вертіївської ЗОШ.

Віктор Кошмала, керівника Чернігівського відділення Національної спілки фотохудожників України провів майстер-клас із фотографії. Він розповів про головну умову успішності фотографа: «Бути у потрібному місці,  час та з фотоапаратом».

Виставка перебуватиме у Центрі розвитку місцевого самоврядування постійно. Всі, хто хочуть побачити результати реформи децентралізації, можуть безперешкодно завітати до їх офісу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь