Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

День дошкілля урочисто відзначили у Вертіївській громаді

Дата: 02.10.2018 14:39
Кількість переглядів: 598

Професійне свято, День вихователів та працівників дошкілля, відзначили 28 вересня у Дошкільному навчальному закладі «Колосок». Вихователів, працівників садочку, гостей вітали вихованці старшої групи «Дзвіночок». Діти танцювали, співали частівок, розповідали вірші. 

Фото без опису

Привітав з професійним святом голова Вертіївської сільської ради Ігор Мороз та побажав бути щасливими, жити в достатку, радості і благополуччі. Голова громади оголосив Подяку директору дошкільного навчального закладу Яні Проценко за сумлінну працю, належне управління діяльністю закладом дошкільної освіти.

Людмила Савченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту відзначила досягнення навчального закладу, про які напишуть в обласній газеті «Освіта Чернігівщини». А Олена Передня представила заклад на заходах до Всеукраїнського Дня дошкілля у Києві.  

Грамотами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту відзначили Ірину Назаренко, вихователя закладу та Володимира Остапенка, старшого кочегара.

Привітали своїх колег і гості свята – працівники закладу «Колосок», що працювали та працюють у садочку. Людмила Гриценко, Валентина Салівон та Віра Мінько бажали здоров’я, сил та достатку.

Наостанок, фотографувалися на пам’ять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь