A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Професійне свято відзначили вчителі у Вертіївській школі

Дата: 08.10.2018 23:20
Кількість переглядів: 639

Своє професійне свято працівників освітиУкраїни відзначили вчителі Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів  імені М.П.Кирпоноса. Учні танцем, піснею, інсценуваннями вітали своїх вчителів.

Фото без опису

Привітав вчителів з професійним святом Вертіївський сільський голова Ігор Мороз та побажав радості й любові, високих зарплат і премій, душевного спокою і щастя.       

Голова громади нагородив Грамотою Вертіївської сільської ради Валентину Веклич заступника директора з навчально-виховної роботи Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенівімені М.П.Кирпоноса, у  справі  навчання  і виховання  підростаючого покоління, вагомий внесок  у  розвиток  освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Подякою сільського голови Вертіївської сільської ради за багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти нагороджено Валентину Носач заступнику директора з навчально-виховної роботи; Ларису Ковток учителя хімії та основ здоров’я; Валентину Локотарьову учителя зарубіжної літератури; Аллу Маркович учителя початкових класів; ВалентинуГерасименко завідувача господарством; Сергія Крошку робітника з комплексного обслуговування і ремонту будівель Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенівімені М.П.Кирпоноса.

Людмила Савченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту також привітала вчителів та нагородила Грамотою відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Вертіївської сільської ради Наталію Дронь педагога-організатора, учителя української мови та літератури Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.П.Кирпоноса, за сумлінну працю та досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь