A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До уваги представників громадськості, підприємств агровиробників! Відбудеться робоча зустріч з питань надання нотаріальних та реєстраційних послуг для населення сільської місцевості!

Дата: 10.10.2018 12:02
Кількість переглядів: 1208

Фото без опису

 Головним територіальним управлінням юстиції у Чернігівській області з метою забезпечення доступності для населення сільської місцевості, де відсутні державні та приватні нотаріуси, нотаріальних та реєстраційних послуг,                     планується проведення робочої зустрічі та обговорення проблемних питань в   м. Ніжин з населенням району.

Проведення виїзного заходу планується на 11 жовтня 2018 року, з 10:00 год. в приміщені Ніжинської районної державної адміністрації (вул. Батюка, 5-А, м. Ніжин, Ніжинський р-н).

Робочу зустріч буде проведено за участю представника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій.

У зв’язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, підприємств агровиробників, а також всіх бажаючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь