A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Посадовці Вертіївської громади вчилися визначати, запобігати та врегульовувати конфлікти інтересів

Дата: 21.10.2018 16:00
Кількість переглядів: 591

Представники Об'єднаних територіальних громад Чернігівщини зібралися на тренінг «Врегулювання конфлікту інтересів в окремих об'єднаних територіальних громадах Чернігівщини - Примара чи реальність?», що проходив 19 жовтня у місті Ніжина.

По закінченню тренінгу відбулося засідання круглого столу на тему “Конфлікт інтересів та електронне декларування в об’єднаних територіальних громадах:результати та перспективи розвитку”.Обидва заходи проводяться в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ", який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018рр.

Під час тренінгу було оприлюднено та проаналізовано результати моніторингу, щодо закріплення в локальних нормативно-правових актах окремих ОТГ питань врегулювання конфлікту інтересів, а також моніторингу громадської організації “Агенція міських ініціатив” щодо електронних декларацій, поданих депутатами ОТГ Чернігівщини. Посадовці вчилися як діяти щоб не було конфліктів інтересів і порушення чинного законодавства та вчилися правильно заповнювати електронні декларації .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь