Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оксана Костюк взяла участь у дводенному засіданні Секції Асоціації міст України з питань діяльності та розвитку об’єднаних територіальних громад.

Дата: 26.10.2018 16:19
Кількість переглядів: 649

Сьогодні завершилося дводенне засідання Секції Асоціації міст України з питань діяльності та розвитку об’єднаних територіальних громад.

Фото без опису

Делегатам територіальних громад з усієї України виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Михайло Литвин розповів про реалії створення територіальних громад на Чернігівщині.

На засіданні обговорили залучення коштів державного бюджету; проекти міжнародної технічної допомоги та інвестиції в ОТГ; енергоефективність, ЕСКО – договори, діяльність енергоменеджерів, проекти з енергоефективності в громадах; новації у земельному законодавстві; захист прав дітей ОТГ; робота центрів надання адмінпослуг у сільській громаді та у місті на прикладах  Кіптів та Чернігова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь