A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Яна Соколова презентувала бібліотеку громади на засіданні круглого столу "Влада, бібліотека, громада: європейський вимір".

Дата: 30.10.2018 08:08
Кількість переглядів: 959

Учасники круглого столу обговорювали місце бібліотеки як інформаційного посередника між владою та громадою, як центру формування інформаційних мотивів для громади, як соціокультурного центру, а також як центру проектної діяльності, що може залучити зовнішні джерела фінансування в регіон.

Фото без опису

Бібліотека як перша помічниця для голів об'єднаних територіальних громад, яка може підказати, де знайти інформацію, допомогти в організації і проведенні заходів, а також підготувати і поширити інформацію серед ЗМІ, а ще стати простором для розвитку і майданчиком для культурного злиття всієї громади, зміцнити громаду і тим самим підвищити конкурентоспроможність всього регіону.

  Представники громад розповіли про роботу своїх бібліотек. Досвідом організації бібліотечного обслуговування в публічній бібліотеці Вертіївської ОТГ поділилась її директор Яна Соколова. Радник з питань децентралізації Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування Людмила Чабак повідомила присутніх про стан реформування бібліотечної галузі Чернігівщини.

У підсумку проведення заходу учасники круглого столу дійшли висновку про доцільність проведення подібних заходів, які демонструють позитивний досвід роботи бібліотек ОТГ області

 

За інформацією Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка

https://www.facebook.com/pg/bibliotekaKorolenkaChernigiv/photos/?tab=album&album_id=1584440138323473


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь