A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

День соціальної сфери України у Вертіївській громаді

Дата: 05.11.2018 15:08
Кількість переглядів: 689

   Працівники соціальної сфери спілкуються з різними людьми, що мають всілякі проблеми: зі здоров'ям, з працевлаштуванням, соціальною адаптацією, сімейні негаразди і т.п. Таким людям,  які у першу чергу  день у день налагоджують зв'язки, роблять добро, виявляють милосердя, і присвячене це професійне свято.

     У п’ятницю, 2 листопада, відбулися урочисті заходи з нагоди цього свята у Вертіївській сільській раді. Зі словами привітань та щирими побажаннями щастя, здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі до працівників соціальної сфери звернувся сільський голова Ігор Мороз.  Долучилися до побажань  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Оксана Костюк, голова профспілкової організації  Вертіївської сільської ради Галина Романько, директор КЗ Центр надання соціальних послуг Марина Тронь.

    Всі працівники КЗ Центр надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради отримали подарунки від профспілкової організації  та грамоти за успіхи у роботі, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання поставлених завдань та з нагоди професійного свята.

У першу неділю листопада ми маємо чудове свято – День працівника соціальної сфери України. Щорічне святкування дати було встановлено відповідним Указом Президента України від 13 квітня 1999 року №374/99.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь