A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Ігор Мороз відвідав громади Закарпаття

Дата: 09.11.2018 17:05
Кількість переглядів: 749

Кращі практики міжмуніципальної співпраці громад Закарпаття у сфері поводження з побутовими відходами та брендування територій протягом двох днів вивчали представники об'єднаних територіальних громад Київщини та Чернігівщини.

Фото без опису

Впровадження електронного квитка, реформи в галузі медицини та перевезень розповіли в Мукачівській міській раді. Делегація відвідала ТОВ «АВЕ Мукачево», компанію, яка надає послуги з вивезення твердих побутових відходів у місті і районі, та «AVE Виноградів», що надає такі ж послуги у Виноградівському і Хустському районах та місті Хуст.
В продовження теми поводження з ТПВ експерт Євген Лукша презентував гостям проект будівництва сміттє-сортувального заводу в с. Яноші Берегівського району. В рамках туру делегації також відвідали село Невицьке Ужгородського району, де голова Невицької сільської ради Михайло Лаба ознайомив їх з успішними практиками села у сфері поводження з ТПВ та брендуванням Невицького.

Під час презентації проекту будівництва сміттє-сортувального заводу в селі Яноші учасники візиту дізналися, що його загальна мета полягає у вирішенні проблеми управління комунальними твердими відходами у населених пунктах Берегівського району.

Учасники візиту разом із експертом по туризму Олександром Ковалем та радником з регіонального розвитку Закарпатського ЦРМС Миколою Сюськом обговорили питань територіального маркетингу та просування сільських територій, брендування сільських територій.

За інформацією Закарпатського  та Чернігівського ЦРМС 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь