A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Під час перевірок сфери роздрібної торгівлі аудиторами ДФС в області за 20 днів листопада до офіційного працевлаштування залучено 73 особи

Дата: 22.11.2018 16:06
Кількість переглядів: 592

Фахівці управління аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області повідомили, що наразі при проведенні усіх перевірок здійснюється контроль за офіційним  оформленням трудових відносин між роботодавцем та найманими працівниками.

У листопаді під час перевірки одного з магазинів у райцентрі аудитори звернули увагу, що, незважаючи на значні обсяги товарів та площу магазину, офіційно у ньому працює лише одна особа. Після проведеного роз’яснення роботодавець виправив ситуацію. Він направив до фіскальної служби повідомлення про прийняття працівників на роботу.

Загалом у листопаді при здійсненні перевірок реалізаторів підакцизної групи товарів були виявлені факти порушень касової дисципліни, торгівлі без ліцензій та несвоєчасного оприбуткування готівки.

Приємним результатом стало ще й те, що  до ДФС в області надійшло 73 повідомлення про офіційне працевлаштування найманих працівників. А отже, бюджет отримає додаткові надходження, а 73 мешканця області – соціальний захист та трудовий стаж.  

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь