A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2018 09:45
Кількість переглядів: 597

Традиційно, 3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Людей, які, незважаючи на все, мають незламний дух, мужність та внутрішню силу. Людей, які, не дивлячись на свою обмеженість фізичну, є багаті духовно. Ці люди, як ніхто інший, потребують підтримки та заохочення, а особливо, якщо це діти.

Фото без опису

   Вертіївська сільська рада завжди тримає у полі зору цю категорію дітей, намагається їх в усьому підтримувати. Щоб діти відчували підтримку та турботу з боку дорослих, для них було організовано зустріч з головою Вертіївської сільської ради Ігорем Морозом, заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Оксаною Костюк, начальником служби у справах дітей Валентиною Ревою та фахівцем із соціальної роботи КЗ Центр надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради Наталією Мороз.

    У ході зустрічі діти розповіли про свої проблеми, здобутки та мрії. Працівники сільської ради побажали їм здійснення мрій, досягнення високих результатів у навчанні та позашкільній діяльності. Голова Вертіївської сільської ради вручив подарунки та солодощі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь