A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Дата: 14.01.2019 16:50
Кількість переглядів: 549

Чернігівське обласне відділення соціального захисту інвалідів інформує.

Статтею  19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» для  підприємств, установ, організацій, фізичних осіб –підприємців, які використовують найману працю (далі-роботодавці), установлюється норматив робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю у розмірі 4% середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу за рік, а якщо працює від 8 до 25 осіб, - у кількості одного робочого місця.

Відповідно до Порядку реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, затвердженого постановою КМУ від 31.01.2007 року № 70 (зі змінами), реєстрація роботодавців здійснюється Чернігівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів до 1 лютого 2019 року, якщо за підсумками звітного року кількість працюючих, для яких це місце роботи є основним, становить 8 і більше осіб.

 

Звіт    про   зайнятість   і    працевлаштування   осіб з інвалідністю   за   2018 рік (форма № 10-ПІ /річна поштова/) подається не пізніше  1 березня 2019 року.

 

Подання до відділення Фонду звітності в електронному вигляді не передбачено.

 

Бланки заяви про реєстрацію та Звіту про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю  розміщені на офіційному веб-сайті Фонду соціального захисту інвалідів (http://www.ispf.gov.ua).

 

За більш детальною інформацією можна звернутися до Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів:

14017, м.Чернігів, вул. В.Радченка,14.

Контактний телефон/факс: (0462) 67-28- 51.

 E-mail:Chernihiv@ispf.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь