A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Виявлено порушення при здійсненні торгівлі підакцизними товарами

Дата: 20.03.2019 15:24
Кількість переглядів: 508

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що порушення  вимог законодавства при здійсненні торгівлі підакцизними товарами неодмінно буде виявлене контролюючими органами та призведе до штрафних фінансових санкцій. 

Фото без опису

Так наприклад, у лютому поточного року працівниками управління аудиту в ході проведення фактичної перевірки у одному із барів м. Чернігова виявлено алкогольні напої, які були без марок акцизного податку встановленого зразка. В результаті до підприємства було застосовано штрафну (фінансову) санкцію в розмірі 17 тис грн, яку підприємству довелося сплатити повному обсязі. 

Також в результаті проведення контрольно перевірочних заходів в одному з кіосків м. Чернігова встановлено продаж сигарет неповнолітній особі, яка не досягла 18 річного віку. До суб’єкта господарювання якому належить кіоск застосовано штрафну (фінансову) санкцію в розмірі 6,8 тис гривень.  Крім того, продавця, що здійснювала продаж сигарет неповнолітнім притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення адмінштрафу.

 

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь