A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ЗАЯВА ПРО ЕКОЛОГІЧНІ НАСЛІДКИ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 29.03.2019 11:41
Кількість переглядів: 644

Вертіївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області з метою поліпшення компоненту оточення людини планує в 2019 році виконати благоустрій території навколо копаної водойми по вулиці Тракторна, 35-А в с. Вертіївка Ніжинського району.

В процесі експлуатації та реалізації прийнятих проектних рішень на стан навколишнього природного середовища будуть впливати викиди забруднюючих речовин в атмосферу, стічні води та тверді відходи. Викид забруднюючих речовин відбуватиметься за рахунок роботи двигунів автотранспортної техніки, яка паркуватиметься на стоянці, та використовуватиметься в процесі виконання робіт з благоустрою. Основні речовини, які надходитимуть в атмосферне повітря: азоту діоксид, вуглецю оксид, вуглеводні насичені, речовин у вигляді суспендованих твердих частинок, сірки діоксид, сажа, а також парникові гази - діоксиду вуглецю, метан, азоту(1) оксиду (N2O). Будівельне сміття буде вивозитися на полігон твердих побутових відходів. Стічні води накопичуватимуться в емностях біотуалетів, та по мірі накопичення передаватимуться на очищення очисні споруди.

Об'єкт благоустрою розташований в межах прибережної захисної смуги копаної водойми. В процесі виконання благоустрою та експлуатації цієї території порушення водного режиму копаної водойми не відбуватиметься.

            Ступінь впливу на компоненти навколишнього середовища, на підставі виконаних розрахунків та за умови повного дотримання прийнятих проектних рішень, визначено як незначний. Максимальні очікувані рівні забруднюючих речовин в приземному шарі атмосфери на межі прилеглої житлової забудови (з урахуванням фонових концентрацій) не перевищуватимуть встановлених гранично-допустимих концентрацій для населених пунктів.

            Вертіївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області гарантує виконання заходів з охорони навколишнього природного середовища, передбачених проектними рішеннями, у відповідності з вимогами екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації та будівництва об’єкта планованої дільності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь