A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

На Чернігівщині за результатом роботи аудиторів до бюджету надійшло понад 20 мільйонів гривень податків

Дата: 23.05.2019 15:10
Кількість переглядів: 512

В управлінні аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області повідомили, що протягом січня-квітня поточного року проведено 57 документальних перевірок платників податків, результати яких узгоджено. Це на 18 перевірок менше, ніж за відповідний період 2018 року.

За результатами перевірок суб’єктів господарювання – юридичних осіб, які порушили вимоги податкового законодавства, встановлено заниження податкових зобов’язань на суму близько 42 млн гривень.

З цієї суми протягом січня-квітня 2019 року вже сплачено податків до бюджетів усіх рівнів більше 20 млн грн, що на 13 млн грн більше відповідного періоду минулого року.

Документальні перевірки підприємств щодо дотримання вимог податкового законодавства здійснюються при наявності у них податкових ризиків щодо недоплати сум податків, зборів, які визначаються системою ризикоорієнтованого відбору та іншою податковою інформацією ДФС України.

ГУ ДФС у Чернігівській області нагадує, що план-графік проведення документальних планових перевірок на 2019 рік, з урахуванням коригування на травень 2019 року, сформовано згідно з вимогами наказу Міністерства фінансів України від 02.06.2015 року № 524 «Про затвердження Порядку формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків» та розміщено на офіційному веб-сайті ДФС України.

 

                                     Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь