A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

На Чернігівщині оголошено вирок суду за внесення в документи неправдивих відомостей

Дата: 07.06.2019 13:17
Кількість переглядів: 471

 

 

                                                      

 

 

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, що кваліфікується за ч. 1 ст. 205-1 КК України (підроблення документів, які подаються для державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців).

У вересні 2018 року співробітниками податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури області, в рамках проведення операції «Рубіж», припинено схему з експорту лісоматеріалів підприємством, зареєстрованим на підставних осіб.

З метою реалізації злочинних намірів, фігуранти кримінального провадження виготовляли від імені підприємства, зареєстрованого на підставних осіб та акредитованого в зоні діяльності Київської та Одеської митниць ДФС, документи про походження лісоматеріалів, на підставі чого здійснювали експорт деревини до Туреччини та Пакистану.

Протягом минулого року загальна кількість лісоматеріалів, експортованих за вищевказаною схемою, склала понад 2,5 тис кубічних метрів, вартістю понад 10 млн гривень.

Ухвалою суду від 22.04.2019 року за внесення в документи, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи завідомо неправдивих відомостей, директору зазначеного підприємства призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Вилучені під час досудового розслідування 160 кубічних метрів лісоматеріалів передано в дохід Держави.

        Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь