A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До органів ДФС області надійшло близько 80 тис звернень щодо отримання адміністративних, консультативних та інформаційних послуг

Дата: 13.08.2019 09:11
Кількість переглядів: 490

За  січень-липень 2019 року до податкових органів Чернігівської області надійшло близько 80 тис звернень від платників податків для отримання адміністративних, консультативних та  інформаційних послуг.

Фото без опису

Із загальної кількості адміністративних послуг – 88 відсотків (70 тис) надано через Центри обслуговування платників. Найчастіше замовляли послугу з видачі картки платника податків. Нею скористалися більше 28 тис осіб. На другому місці видача відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків 27,4 тисяч.

Також, значну кількість було надано послуг: надання витягу з реєстру платників єдиного податку  - близько 5 тис, реєстрація платника єдиного податку – майже 4 тис, реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку та реєстрація платника єдиного податку  –  більше ніж по 3 тис, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету – 3 тис, видача ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – близько 2 тис,  видача ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами –  понад тисячу.

 

        Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь