A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Рейд "Урок"

Дата: 23.08.2019 14:16
Кількість переглядів: 2166

На території Вертіївської ОТГ розпочався перший етап проведення Всеукраїнського рейду «Урок», метою якого є виявлення дітей, які потенційно, без поважних причин, не готові до нового навчального року і можуть не прийти до школи, вжиття заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, а також притягнення до відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

В рамках заходу, 22 серпня 2019 року, начальник служби у справах дітей Вертіївської сільської ради спільно з директором комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Вертіївської сільської ради та інспектором ювенальної превенції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області здійснили виїзд на територію Вертіївської об’єднаної територіальної громади.

Під час рейду відвідано 19 родин , у яких виховується 49 дітей: з них 39 дітей шкільного віку. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства,  виконання їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти, необхідності підготовки  дітей до школи заздалегідь.

З метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, була оголошена благодійна акція «Готуємо дітей до школи разом» по збиранню одягу, взуття та канцелярських товарів. Допомогу отримали 31 дитина у вигляді наборів шкільного приладдя.

Профілактичний рейд «Урок» триватиме й надалі, тому нагадуємо батькам дітей шкільного віку, що за ухилення від забезпечення необхідних умов навчання та виховання дітей передбачена відповідальність згідно статті 184 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь