A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Міжнародний день людей похилиго віку

Дата: 03.10.2019 09:56
Кількість переглядів: 438

   Щороку 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилиго віку, проголошений генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це свято співпадає з Днем ветеранів. Це свято засвідчує глибоку повагу, любов та турботу про найстарших представників нашої громади.

Фото без опису

     Традиційно в цей день був організований святковий концерт у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування управління соціального захисту населення Ніжинської РДА.

      У концертній програмі прозвучали чарівні пісні у виконанні вихованців Вертіївської філії районої школи мистецтв, учасниць жіночого аматорського колективу «Любисток», а також вихованців станшої групи ДНЗ «Колосок». Доповнили концерт виступи учнів Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.П.Кирпоноса, які зворушливо декламували вірші.

     Не забули про старше покоління і представники Вертіївської сільської ради. Від імені сільського голови та виконавчого комітету Вертіївської сільської ради звучали побажання міцного здоров’я, щасливої долі, добра та довголіття, були вручені солодкі подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь