A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПЕРША НЕДІЛЯ ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

Дата: 05.11.2019 14:25
Кількість переглядів: 644

     У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери. Тисячі людей відчувають їх турботу, увагу і доброзичливість.

    Фото без опису

  Вертіївська сільська рада напередодні свята привітала своїх працівників соціальної сфери з професійним святом. На території Вертіївської сільської ради послуги особам похилого віку надають 10 соціальних робітників: Антоніна Тимошенко, Наталія Пилипенко, Марина Полторацька, Надія Оніщук, Людмила Олексенко, Тетяна Котенко обслуговують стареньких у с.Вертіївка, Віра Коваленко та Тетяна Константиненко – у с.Мала Кошелівка, Ніна Бронзенко – у Каблуках та Тетяна Цехмистренко – у с.Бобрик. Соціальні робітники кожного дня долають кілометри шляху, щоб відвідати всіх своїх підопічних, забезпечити їх всім необхідним. Тому, для полегшення їх щоденної праці їм були вручені велосипеди, придбані за рахунок сільської ради.

    За сумлінну та багаторічну працю, високий професіоналізм А.Тимошенко, Н.Пилипенко, Н.Бронзенко, Т.Константиненко та М.Тронь отримали подяки від імені сільського голови.

     Також з нагоди професійного свята поздоровлення отримали фахівець із соціальної роботи ЦНСП Вертіївської сільської ради Наталія Мороз, соціальний робітник Центру Анастасія Суярко, працівники відділу соціального захисту населення Вертіївської сільської ради Олена Люленко та Юлія Булах , начальник служби у справах дітей Вертіївської сільської ради Валентина Рева.

                                                                           

                          Директор ЦНСП Вертіївської сільської ради             М.ТРОНЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь